Amazon Blaupunkt Party Speakers Quiz Answers: 29th June

Amazon Blaupunkt Party Speakers Quiz Answers: 29th June, Amazon has come up with a new offer. Now Amazon is offering a new quiz time.

In today’s quiz time Amazon is offering Blaupunkt Party Speakers.

This quiz is valid only for today. So open your Amazon app and play this quiz now.

Amazon Blaupunkt Party Speakers Quiz Answers

Amazon Blaupunkt Party Speakers Quiz Answers –

29th June Quiz Answers –

1. Which is the first country to officially declare an ‘environmental and climate emergency’?

Ans.UK

2. Avengers Endgame almost broke all records when it released. But it still isn’t the ‘most successful movie ever made’ in terms of money earned yet. Which film holds this record?

Ans. Avatar

3. Featuring at #100, who is the only Indian to be featured in the Forbes World’s Highest-Paid Athletes list 2019?

Ans. Virat Kohli

4. A Spanish poet won the 1971 Nobel Prize for Literature. Who was this distinguished poet who is also well-recognized for his love poems?

Ans. Pablo Neruda

5. Nitesh Kumar Jangir won an award for creating a low-cost breathing support device called ‘Saans’. Who is this device meant for?

Ans. Premature babies

15th June Quiz Answers –

1. Abraham Lincoln was an accomplished wrestler as a young man and was also honored by the National Wrestling Hall of Fame.

Ans. True

2. World Oceans Day is celebrated to create awareness and encourage conservation of the open seas. On which day is it celebrated annually?

Ans. 8th June

3.The Prime Minister of which country has announced that their nation will completely ban single-use plastics by 2021?

Ans. Canada

4. Which day is Father’s Day being celebrated in India this year?

Ans. 16th June

5. Which cricketer recently broke Sachin Tendulkar’s record as the fastest batsman to reach 2000 ODI runs against Australia? He completed it in just 37 innings.

Ans. Rohit Sharma

Terms And Conditions – 

1) This Contest will commence on 29th June 2019 from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)

2) In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

3) Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

4) The declared winner(s) will be eligible for winning Blaupunkt Party Speakers (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

Check Related Offers – 

Watch Video from our Youtube Channel – 

Watch this video on YouTube.
Subscribe Our Youtube Channel
Speak Your Mind

      Leave a reply

      EarningKart