Amazon Fitbit Versa Quiz Answers Today – Play & Win 2019

Amazon Fitbit Versa Quiz Answers Today – Play & Win 2019, Amazon has come up with another Quiz time, In this quiz time, you can win Fitbit Versa.

This quiz is valid from 8 Am and valid until 12 PM today.

Winners of this Quiz will announce soon. How to play Amazon Fitbit Versa Quiz?

Follow the below-given the procedure to know more.

Amazon Fitbit Versa Quiz Answers

Amazon Fitbit Versa Quiz Answers :

31st August 2019 Quiz Answers –

Q1)The Indian classical instrument, the sitar, has been used by popular brands like ‘The Beatles’ in their music. Which other band used it in their chart-topping hit, ‘Paint It Black’?

Ans – The Rolling Stones

Q2) He was the first-ever Indian to win a silver medal at the Olympics for shooting. Then, he went on to lead the Ministry of Youth Affairs and Sports. Who is he?

Ans – Rajyavardhan Singh Rathode

Q3) Now a world-renowned sporting event, this race was originally created to boost the circulation of a struggling newspaper called L’Auto in France. Which event are we referring to?

Ans – Tour de France

Q4) All of the below Bollywood actors has worked as a Radio Jockey (RJ) before starting their acting careers, except?

Ans – Shah Rukh Khan

Q5) This vitamin plays an important role in the body because it stops bleeding and helps form clots. It is also referred to as the clotting vitamin. Which one is it?

Ans – Vitamin K

15th November 2018 Quiz Answers –

1. Eritrea, which became the 182nd member of the UN in 1993, is located in which continent?

Answer – Africa

2. Golf player Vijay Singh belongs to which country?

Answer – Fiji

3. Which of the following is a non-metal that remains liquid at room temperature

Answer –  Bromine

4. Which day marked the 100th anniversary of the end of the first World War?

Answer – 11th November 2018

5. Which Indian wrestler recently became the world number one in the 65kg category according to the recent rankings by UWW?

Answer – Bajrang Punia

How To Play Amazon Fitbit Versa Quiz Answers :

1) Download the Amazon app from the Google Play Store

2) Now install and launch the app in your android smartphone.

3) Then login or register a new account on Amazon.

4) Now verify your mobile number with One-time password.

5) On the App, dashboard look for Amazon Blackberry Quiz

6) Then tap on start quiz button.

7) That’s it Done, winners will Announce soon.

Check Related Offers – 

Speak Your Mind

      Leave a reply

      Earningkart