Amazon Go Pro Camera Quiz Answers – 2020

Amazon Go Pro Camera Quiz Answers -- 2020, Are you searching for Amazon quiz Answers on Google?

If yes then you are a few seconds away from getting Amazon Quiz Answers. Really?

I am not joking, yes you will get all the answers within a few seconds. How

Firstly let me tell you you don’t have to go anywhere, just Carry on reading.

Below are the quiz Answers of today that you are looking for, so head to the below subheading.

Wait, if you get the correct answers then why don’t you share these answers with your friends and family members?

Just hit the above-given share buttons, Wait not now.

Firstly read all the below mentioned Amazon Go Pro Hero Camera Quiz answers then share!!

Amazon Go Pro Hero 7 Camera Quiz Answers

Amazon Go Pro Camera Quiz Answers --

Amazon Go Pro Hero 8 QuizAnswers --

Q1. Which famous person born on 15th January, delivered the iconic ‘I have a dream’ speech at Washington?

Ans -- Martin Luther King Jnr

Q2. Utkalika is the state emporium of which Indian state?

Ans -- Odisha

Q3. The Hundred’ is a cricket tournament in England to be launched in 2020. What does the Hundred refer to?

Ans -- Number of balls in an innings

Q4. More than 1 billion animals may have been killed in wildfires ravaging which country in 2019-20?

Ans -- Australia

Q5. Which of these popular animated series is set in the fictional town of Springfield?

Ans -- Simpsons

Amazon Go Pro Hero 8 Quiz Answers --

1)The 50th International Film Festival of India was recently held in which state?

Ans -- Goa

2) For which incident that happened 100 years ago, did former British PM Theresa May express “regret” in the UK Parliament in 2019?

Ans -- Jallianwala Bagh massacre

3) Manoj Mukund Naravane is set to be the 28th occupant of which important post, after the current holder retires on 31st December 2019?

Ans -- Chief of Army Staff

4) Who topped the Spotify list of ‘most-streamed artists of the decade’?

Ans -- Drake

5) Who has become the youngest scorer in UEFA Champions League history? (Hint: He plays for FC Barcelona)

Ans -- Ansu Fati

Check Related Offers -- 
Watch Video from a Channel --
Amazon Quiz Answers Today | Win GoPro Hero7 | 12 Nov 2019
Watch this video on YouTube.
Speak Your Mind

      Leave a reply

      Earningkart