Amazon Go Pro Camera Quiz Answers: 2020

Amazon Go Pro Camera Quiz Answers: Are you searching for Amazon quiz Answers on Google?

If yes then you are a few seconds away from getting Amazon Quiz Answers. Really?

I am not joking, yes you will get all the answers within a few seconds. How? 

Firstly let me tell you you don’t have to go anywhere, just Carry on reading.

Below are the quiz Answers of today that you are looking for, so head to the below subheading.

Wait, if you get the correct answers then why don’t you share these answers with your friends and family members?

Just hit the above-given share buttons now to share this quiz on your social media profiles.

Also check:

Firstly read all the below mentioned Amazon Go Pro Hero Camera Quiz answers then share!!

Amazon Go Pro Quiz

Amazon Go Pro Quiz Answers:

Amazon Go Pro Hero Answers (29th May):

Q1) Which famous foreigner after whom a city in India is named, landed on Indian shores on 20th May 1498?

Ans: Vasco da Gama

Q3) The Western Ghats, one of the eight hotspots of biological diversity in the world, is spread across how many Indian states?

Ans: 6

Q4) Which French company helped Indian Railways manufacture the 12000 HP electric locomotive?

Ans: Alstom

Q5) “Ada. Seva Sadaiv” is the motto of which of these Indian organizations?

Ans: NDRF

Q5) Which Indian FMCG company recently launched their e-commerce app ‘OrderMe’?

Ans: Patanjali

Amazon Go Pro Hero Answers (18th April):

1) The Painter Prince is a book based on which famous painter born in April 1848?

Ans -- Raja Ravi Varma

2) Which of these was the first Summer Olympics to be canceled in the 20th century?

Ans -- 1916

3) How do we better know the ruler Maharana Sangram Singh Sisodia born on 12th April 1482 who fought against the Lodhi dynasty?

Ans -- Rana Sanga

4) Which of these drugs currently in the news is also sold under the brand name Plaquenil and is used for the treatment of malaria?

Ans -- Hydroxychloroquine

5) ‛The Unsung Warrior’ is the tagline of which Bollywood movie released in January 2020?

Ans -- Tanhaji

Amazon Go Pro Hero 8 QuizAnswers:

Q1. Which famous person born on 15th January, delivered the iconic ‘I have a dream’ speech at Washington?

Ans -- Martin Luther King Jnr

Q2. Utkalika is the state emporium of which Indian state?

Ans -- Odisha

Q3. The Hundred’ is a cricket tournament in England to be launched in 2020. What does the Hundred refer to?

Ans -- Number of balls in an innings

Q4. More than 1 billion animals may have been killed in wildfires ravaging which country in 2019-20?

Ans -- Australia

Q5. Which of these popular animated series is set in the fictional town of Springfield?

Ans -- Simpsons

Check Related Offers:
Watch Related Video:
Amazon Quiz Answers Today | Win GoPro Hero7 | 12 Nov 2019

 

Speak Your Mind

      Leave a reply

      Earningkart
      Logo