Back Again

Amazon Huawei Quiz Answers Today – Play & Win

Amazon Huawei Quiz Answers Today – Play & Win, Amazon has come up with a new offer.

Now Amazon is offering a new quiz time.

In today’s quiz time Amazon is offering Huawei Y9 Prime.

Below given Amazon Huawei Quiz Answers is valid only for today. So open your Amazon app and play this quiz now.

Amazon Huawei Quiz Answers

 

Amazon Huawei Quiz Answers –

Amazon 18th December 2019 Quiz Answers –

1) Which of these movies was also referred to during production as ‘Bond 25’? (Hint: It will be 25th James Bond film).

Ans – No Time to Die

2) Going into the auction for the 2020 IPL, which of these players was not retained by his team?

Ans – Chris Lynn

3) Dilma Rousseff, born on 14th December 1947, served as the President of which country before being impeached?

Ans – Brazil

4) Hand in Hand 2019’ that began in Meghalaya from December 7th is a joint military exercise of India and which country

Ans – China

5) The recently released ‘Pati Patni Aur Woh’ is a remake of a 1978 movie starring which of these actors in the lead role?

Ans -Sanjeev Kumar

Amazon 6th October Quiz Answers –

1) During the British Raj, a now widely-recognized monument was built to commemorate the visit of King George V and the Queen Mary to Bombay. Which monument is it?

Ans – Gateway of India

2) What is the metal or plastic casing around the end of a shoelace called?

Ans – Aglet

3) Rajasthan is the prominent desert region of India. Which desert makes up most of this state?

Ans – Thar

4) There is an ancient Indian weapon known as ‘Katar’. What type of weapon is it?

Ans – A dagger

5) Sanjay Leela Bhansali and Bimal Roy have both directed 2 separate ‘Devdas’ films. But who is the original author of the Bengali romance novel?

Ans – Saratchandra Chattopadhyay

Old Amazon Huawei Quiz Answers –

Amazon 25th August Quiz –

1) What does the word ‘Buddha’ mean?

Ans – Awakened One or Enlightened One

2) Which country recently launched an underwater military museum? It displays decommissioned military vehicles & equipment including tanks, cranes and a helicopter, at depths reaching upto 92 meters.

Ans – Jordan

3) After the successful launch of Chandrayaan-2, ISRO has announced its first mission to the study the surface of the sun. It will be launched in 2020. What is the mission called?

Ans – Aditya-L1

4) What do 1,048,576 bytes equal?

Ans – A Megabyte

5) Where did the large loose garment known as the ‘poncho’ originate?

Ans – South America

Win Huawei P30 Pro: 23rd June –

1) Name the longest National Highway in India which passes through 11 Indian states?

Ans – NH 44

2) ‘The Forbidden City’ is a UNESCO World Heritage Site and is home to the ‘Palace Museum’ – one of the largest museums in the world. This city was once home to 24 emperors. Where can you find the ‘Forbidden City’?

Ans – China

3) Which national park in India is home to over 70 percent of the world’s swamp or wild buffalo population, which were recently classified endangered by the IUCN?

Ans – Kaziranga

4) Which among these is NOT a comet, but is, in fact, an asteroid/dwarf planet in the solar system?

Ans – Ceres

5) Which actress will portray Saina Nehwal in an upcoming biopic on the athlete’s life?

Ans – Parineeti Chopra

Amazon Huawei P30 Pro Quiz –

1. At room temperature, which is the only metal that is in liquid form?

Ans. Mercury

2. Azim Premji, the Indian business tycoon is the chairman of which company?

Ans. Wipro

3. An oenologist is a person who studies the science of ____. Fill in the blank

Ans. Winemaking

4. Which city is the capital of the United Arab Emirates?

Ans. Abu Dhabi

5. Which of the following planets can NOT be seen with the naked eye, from Earth?

Ans. Neptune

If you like the above mentioned Amazon Huawei Quiz Answers then check some free Recharge tricks and get recharge for free.

Check Related Offers –  
Watch Video from Our Channel –
Speak Your Mind

      Leave a reply

      Earningkart
      Logo