Updated

Amazon JBL Speaker Quiz Answers Today

Amazon JBL Speaker Quiz Answers Today, Amazon has come up with a new offer.

Now Amazon is offering a new quiz time. In today’s quiz time Amazon is offering JBL Pulse 3 Speaker.

This quiz is valid only for today.

So open your Amazon app and play this quiz now.

Amazon JBL Pulse 3 Speaker Quiz Answers

Amazon JBL Pulse 3 Speaker Quiz Answers –

Win JBL Boombox Speaker: 13th Sep 2019 –

1) Rakesh Sharma was the first Indian in space. What was the name of the spacecraft in which he traveled?

Ans – Soyuz-T11

2) Running events are often categorized as 5K. 10K, half marathon, full marathon etc. What is the official running distance of a full marathon?

Ans – 42.19 Kms

3) The world is divided into a total of 24 timezones. The USA has 4 timezones across it’s entire region. Which country has the maximum number of timezones?

Ans – France

4) Which is the only mammal capable of flying by beating their wings to power flight?

Ans – Bat

5) Which Indian city has become the first to launch a 3D Smart Traffic Signal called ‘Intelights’ which will regulate traffic signals with a smart bird’s eye view wireless sensor system?

Ans – Mohali

Win JBL Pulse 3 Speakers: 13th Sep 2019 –

1) Which of these countries was NOT a Soviet Republic in USSR?

Ans – Czechoslovakia

2) In which year did India join the United Nations?

Ans – 1945

3) Former top-ranking pro-golfer Vijay Singh is from which country?

Ans – Fiji

4) With which dance form would you associate the famous dancers Rukmini Devi Arundale and Yamini Krishnamurthy?

Ans – Bharatanatyam

5) In cricket, what do you call a run taken when the ball passes the batsman without touching his bat or body?

Ans – Bye

Amazon JBL Quiz Term – 

1) This Contest will commence on 13th September 2019 from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)

2) In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

3) Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

4) Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

5) The declared winner(s) will be eligible for winning JBL Pulse 3 Speaker (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

Check Related Offers – 

Watch video from a Channel –

Watch this video on YouTube.
Subscribe Our Youtube Channel
Speak Your Mind

      Leave a reply

      EarningKart