Best

Amazon LG Quiz Answers: Solve Quiz And Win Products

Amazon LG Quiz Answers: In this quiz post, I am going to tell you about today LG quiz answers,

After reading this quiz post, you will get below-given benefits:

  • Amazing prizes from Amazon.
  • Free LG smartphones from Amazon.
  • Amazon today LG quiz answers.
  • And much more.

So, let me tell you today Quiz answers,

As usual, Amazon is again back with another quiz contest, now answer & win LG products.

Amazon has come up with LG Quiz Contest, solves the Quiz, and stands a chance to win LG products like an oven, smartphone, watch, etc.

All Amazon users can participate in this contest.

How to Get Amazon quiz answers?

Also check:

Follow the below-given procedure to know more about this quiz contest.

Amazon LG Quiz

Amazon LG Quiz Answers:

LG W30 Pro Quiz Answers (27th May):

Q1. Does Fenway Sports Group own which football club that is currently top of the table in its domestic league?

Ans: Liverpool

Q2. Who among these has been posthumously awarded the Padma Vibhushan in 2020?

Ans: Arun Jaitley

Q3. Who has forayed into the Electric Vehicle market with their new offering iQube Electric?

Ans: TVS Motor

Q4. Which famous character actor is playing the role of Indian team manager PR Man Singh in the movie 83?

Ans: Pankaj Tripathi

Q5. Bal Shakti Puraskar is an annual award presented by the Indian President to whom?

Ans: Children

LG W30 Pro Answers (6th May):

Q1. In BR Chopra’s Mahabharat, which very important character was played by Gufi Paintal?

Ans: Shakuni

Q2. ‘Environment Protection for Improving Animal and Human Health’ was the 2020 theme for which day celebrated on April 28 every year?

Ans: World Veterinary Day

Q3. Which company is building the Dragon spacecraft for NASA’s first manned US space mission in a decade?

Ans: SpaceX

Q4. Which of these songs based on national integration was rehashed for

Ans: Mile Sur Mera Tumhara

Q5. Which company has recently launched the DualSense controller for its gaming console?

Ans: Sony

Amazon W30 Pro Answers (29th April):

Q1. NASA’s Juno spacecraft recently captured a stunning image of the northern regions of which solar body and its swirling, chaotic atmosphere?

Ans: Jupiter

Q2. The Red Guardian is a character to be introduced to the MCU in the Black Widow movie. In which country was he born?

Ans: Russia

Q3. How do we better know the Korean candy Ppopgi? (Hint: A famous coffee trend currently running all over social media)

Ans: Dalgona

Q4. The recently launched book, ‘Shuttling to the Top’ is the biography of which Indian sportsperson?

Ans: PV Sindhu

Q5. Which famous actor born on April 24th in Gajanur, was also known as Nata Saarvabhouma (emperor of actors)?

Ans: Dr. Rajkumar

I hope you like this Amazon LG Quiz post,

Do check some free recharge tricks, free recharge app, and ask your friends to check the same,

Also, check free Paytm cash apps for some extra money, and Airtel free data, Jio free data, Idea free data, offer for the extra Internet.

Check Related Offers:

Watch Related Video:

 

Speak Your Mind

      Leave a reply

      Earningkart
      Logo