New

Amazon Mi Quiz Answers Today – 2020

Amazon Mi Quiz Answers: In this quiz offer post, I am going to tell you about today MI quiz answers,

After reading this quiz post, you will get below-given gains:

  • Amazing Prizes for free
  • Redmi latest quiz Answers
  • Other Mi products quiz answers
  • And lot’s more.

So, let me tell you the latest quiz answers of Mi.

As always, Amazon has come up with a new quiz contest offer.

Now Amazon is offering a new quiz time Quiz.

In today’s quiz time Amazon is offering Mi quiz. This quiz contest is valid only for today.

Also check:

So open your Amazon app and play this quiz now.

Amazon Mi Quiz

 

Amazon Mi Quiz Answers:

Amazon Mi A3 Answers (10th June):

Q1. The 36th National Games, which is now indefinitely postponed, were scheduled to be held in which state?

Ans: Goa

Q2. Who drove his first automobile, the Quadricycle, on the streets of Detroit in June 1896?

Ans: Henry Ford

Q3. Formed recently, which police division boasts a red and blue colored flag with the words ‘Khidmat aur Himmat’?

Ans: Ladakh Police

Q4. The first entry to which ‘famous’ diary was made on June 12, 1942?

Ans: The Diary of Anne Frank

Q5. The highly successful biopic of which actor, featuring Ranbir Kapoor in the title role was released in June 2018?

Ans: Sanjay Dutt

Amazon Mi A3 Answers (20th May):

Q1. Leo Carter became the 4th in T20 cricket and 7th overall to achieve what feat? (Hint: Yuvraj achieved this in 2007)

Ans: Hit 6 Slxes In an over

Q2. David Stern was a former Commissioner of which famous Sports league? (Hint: Players like LeBron James, Michael Jordan played in this league)

Ans: NBA

Q3. Which of these popular animated series is set in the fictional town of Springfield?

Ans: Simpsons

Q4. Utkalika is the state emporium of which Indian state?

Ans: Odisha

Q5. Vayu, Hikka, Kyarr, Maha, and Pavan – what are these that heavily affected India’s west coast in 2019?

Ans: Cyclones

Amazon Redmi 8A Answers (16th March):

Q1. What is the battery capacity of Redmi 8A Dual?

Ans -- 5000mAh

Q2. What colors do the Redmi 8A Dual come in?

Ans -- All of the above

Q3. Does Redmi 8A Dual Support Dual VOLTE?

Ans -- Yes

Q4. Which Qualcomm Snapdragon Processor used in Redmi 8A Dual?

Ans -- Qualcomm Snapdragon 439

Q5. What is the maximum memory variant available in Redmi 8A Dual?

Ans -- 32GB

I hope you like this Amazon Mi Quiz Answers Quiz post,

Do check some free recharge tricks, free recharge app, and ask your friends to check for great benefits

Also, check free Paytm cash apps for some extra money, and Airtel free data, Jio free data for the extra Internet.

Check Related Offers:

Watch Related Video:
Speak Your Mind

      Leave a reply

      Earningkart
      Logo