Amazon Nokia Quiz Answers – Win Nokia 7.2 Smartphone

Amazon Nokia Quiz Answers – Win Nokia 7.2 smartphone, Amazon has bought another quiz contest in this contest you can win Amazon 7.2 Quiz smartphone.

Earlier amazon offered Honor 7x quiz, Samsung galaxy A8+ quiz, February quiz, etc.

Amazon Nokia Quiz Answers

 

Amazon Nokia Quiz Answers :

Win Nokia 7.2 Smartphone –

1)The recent movie ‘Ford vs Ferrari’ is based on Ford’s quest to win which famous event in auto racing?

Ans – 24 Hours of Le Mans

2) Which cricket stadium hosted India’s first-ever pink ball day/night test match against Bangladesh?

Ans – Eden Gardens

3) Which corridor was opened for pilgrims,connecting Dera Baba Nanak in Gurdaspur with Gurdwara Darbar Sahib in Pakistan?

Ans – Kartarpur corridor

4) Which book, a sequel to a 1985 novel by Margaret Atwood called the ‘The Handmaid’s Tale’, shared the Man Booker Prize in 2019 with ‘Girl, Woman, Other’?

Ans – the testaments

5) Posted by Chris Godfrey, which of these became the most-liked post ever on Instagram in 2019?

Ans –Photo of an egg

How To Play This Amazon Quiz Time :

1) First Of all Amazon or Download Amazon app from the Offer page

2) Now Install and open the app.

3) Login or Register a new account.

4) Goto Amazon app dashboard.

5) Click on Amazon Nokia 6.1 Quiz banner.

6) Then click on the start button.

7) Answer 5 Questions.

8) That’ sit!!

9) You have completed Amazon Nokia 6.1 Quiz.

2. More Amazon Nokia Answers –

1. How much RAM does the Nokia 6.1 come with?

Answer – 4 GB

2. The Nokia 6.1 runs on ____, which ensures it gets regular security and OS updates.

Answer – Android One

3. Which of the following has Nokia partnered with for the camera lens on the Nokia 6.1?

Answer – ZEISS

4. What is the dual sight mode on Nokia 6.1 also called?

Answer –  Bothie

5. Which mobile platform is the Nokia 6.1 built on?

Answer – Qualcomm Snapdragon 630

6. Which of these is NOT a feature of the Nokia 6.1?

Answer – 3D printing

Check Related Offers – 

Speak Your Mind

      Leave a reply

      Earningkart