Amazon Nokia Quiz Answers – Win Nokia 7.2 Smartphone

Amazon Nokia Quiz Answers -- In this quiz post, I am going to tell you about some Nokia quiz answers,

After reading this quiz post you will get below-given benefits:

  • Rewards as Prizes on Amazon.
  • Chance to win a Nokia smartphone.
  • Today and some previous quiz answers.

So let me tell you about today’s quiz answers.

Are you ready to win prizes on Amazon?

Well, Amazon has bought a great contest, this contest is named as Amazon Quiz time,

When you play this contest, then you will win some prizes like a Nokia smartphone, etc.

However, this is not the only quiz contest you can play on Amazon,

There is some other quiz contest as well, offer by Amazon daily.

And the great thing is that we publish every Quiz contest answers on earningkart daily.

So you can bookmark this site in your browser so daily quiz answers updates,

Now let me tell about today Nokia quiz answers,

Amazon Nokia Quiz

Amazon Nokia Quiz Answers --

Amazon Nokia 7.2 Quiz (4th Mar 2020) --

Q1. Which famous basketball player nicknamed himself the ‘Black Mamba’ after watching Quentin Tarantino’s ‘Kill Bill’?

Ans -- Kobe Bryant

Q2. US first lady Melania Trump, attended which of these classes at Sarvodaya Senior Secondary School in Delhi?

Ans -- Happiness Class

Q3. On 25th February, India observed the first anniversary of which of these famous structures?

Ans -- National War Memorial

Q4. Which of these comic book characters has been a guest of the Maharaja of Gaipajama?

Ans -- Tintin

Q5. Which of these organizations declared 2020 as the ‘Year of the Nurse and Midwife’?

Ans -- WHO

Old Amazon Answers --

Amazon Nokia 7.2 Quiz (4th Dec 2020) --

1)The recent movie ‘Ford vs Ferrari’ is based on Ford’s quest to win which famous event in auto racing?

Ans -- 24 Hours of Le Mans

2) Which cricket stadium hosted India’s first-ever pink ball day/night test match against Bangladesh?

Ans -- Eden Gardens

3) Which corridor was opened for pilgrims, connecting Dera Baba Nanak in Gurdaspur with Gurdwara Darbar Sahib in Pakistan?

Ans -- Kartarpur corridor

4) Which book, a sequel to a 1985 novel by Margaret Atwood called the ‘The Handmaid’s Tale’, shared the Man Booker Prize in 2019 with ‘Girl, Woman, Other’?

Ans -- the testaments

5) Posted by Chris Godfrey, which of these became the most-liked post ever on Instagram in 2019?

Ans -Photo of an egg

I hope you like this Amazon Nokia quiz post,

If you like it then don’t forget to share this offer with your friends and with your family members who are looking to win a smartphone for free.

Do check some free recharge tricks, free recharge app, and ask your friends to check the same.

Also, check free paytm cash apps for extra pocket money, and Airtel free data, Jio free data, Idea free data, Vodafone free data offer for the extra Internet.

Check Related Offers -- 

Watch video from our channel --
Amazon Quiz Answers, Freecharge Loot Offer, Amazon Recharge Loot, Amazon UPI Offer
Watch this video on YouTube.
Speak Your Mind

      Leave a reply

      Earningkart