Back Again

Amazon Realme Quiz Answers – Play & Win

Amazon Realme Quiz Answers – Play & Win, Do you Play Amazon Quiz daily?

Now Amazon is back with another quiz time,

Now Amazon is offering realme Quiz time, In today’s realme quiz you can win Realme U1 smartphone absolutely free.

Really? yes, you have to give answers to some simple questions and then you will able to win Realme smartphone for free.

I have already mentioned answers of today realme Quiz, All the answers are mentioned below. So read below-given answers and give answers in the Amazon app.

Amazon Realme Quiz Answers

Amazon Realme Quiz Answers –

Amazon 26th January 2020 Quiz Answers –

Q1. Which of these words has come from the Sanskrit for ‘massage’?

Ans – Shampoo

Q2. Which iconic cartoon series is set in the fictional Kingdom of Dholakpur?

Ans – Chhota Bheem

Q3. Which of these marks the beginning of the process of printing Union Budget documents in India?

Ans – Halwa Ceremony

Q4. Which of these sides did India bowl out for just 41 during the 2020 U-19 World Cup?

Ans – Japan

Q5. Which international rapper recently launched a self-named Senegalese city and accompanying cryptocurrency? (Hint: Now that he has a country of his own, bet he doesn’t feel ‘Lonely’ anymore!)

Ans – Akon

Amazon 22nd December Quiz Answers –

1. Which of the following celebrated its 250th session in November 2019?

Answer – Rajya Sabha

2. Who recently broke Steve Bucknor’s record of most Test matches as an umpire?

Answer – Aleem dar

3. Which of these was the title of a 2002 action thriller that starred Milind Soman and Danny Denzongpa?

Answer – 16th December

4. Trav B Ryan has started a petition (received 32000+ signatures) for Apple to introduce an emoji based on which adorable character?

Answer – Baby Yoda

5. Which foreign oil company’s recent IPO allowed it to pass Apple as the world’s most valuable public company?

Answer – Saudi Aramco

10th May Quiz Answers –

1. The Realme 1 has been designed by the smartphone brand OPPO

Answer – True

2. The Realme 1’s design is called ________. Fill in the blank.

Answer – Diamond Black

3. Which of these phrases is associated with the brand Realme?

Answer –  Power meets style

4. When is the Realme 1 scheduled to launch?

Answer –  15th May 2018

5. How many authorized service centers for Realme 1 are there in India?

Answer – 500+

If you like this offer, then share this offer with your friends and do check some free recharge tricks for some discount or cashback on your next recharge on any app like Paytm, Amazon, etc.

Check Related Offers – 

Speak Your Mind

      Leave a reply

      Earningkart
      Logo