Amazon Sony Home Theatre Quiz Answers – 18th July

Amazon Sony Home Theatre Quiz Answers – 18th July, Amazon has come up with a new offer, Now Amazon is offering Sony Home Theatre Quiz in today app only quiz time.

Winners of this Quiz will be announced next month. So check below answers and win Sony Home Theatre.

Amazon Sony Home Theatre Quiz

 

Amazon Sony Home Theatre Quiz Answers:

Sony Home Theatre Quiz Answers: 18th July –

1) The clothing trend exemplified by black clothing, dark makeup, and black-dyed hair is called

Ans – Goth

2) Name the Indian Tennis player-turned Hollywood filmmaker who has made more than 120 films with stars such as Cate Blanchett, Angelina Jolie and more?

Ans – Ashok Amritraj

3) Where is the headquarters of Amazon Inc. located?

Ans – Seattle

4) Former Indian cricket captain, MS Dhoni recently turned 38 and received wishes from all over the world. When was his birthday?

Ans – 7th July

5) Freddie Mercury was the lead vocalist of which iconic rock group?

Ans – Queen

Sony Home Theatre Quiz Answers: 6th July –

1) Joule, named after James Prescott Joule, is a unit of measurement that measures ______. Fill in the blank.

Ans – Energy

2) Flights take a longer time when they are flying from East to West, as compared to the other way around. True or False?

Ans – True

3) A new movie trailer for a film starring Sidharth Malhotra and Parineeti Chopra was released recently. What is the name of the film?

Ans – Jabariya Jodi

4) Did you know there is a name for the sound that martial artists make while performing karate? It’s often heard in movies and sounds like they are shouting quickly. What is it called?

Ans – Kiai

5) 15 year old, Cori Gauff defeated her tennis icon in the very first round of Wimbledon, with a score of 6-4, 6-4. Who did she beat?

Ans – Venus Williams

Check Related Offers –

Watch Video from our Youtube Channel – 

Speak Your Mind

      Leave a reply

      Earningkart