Revised

Amazon Sony Headphones Quiz Answers: 2020

Amazon Sony Quiz Answers: Amazon has come up with a new offer, Now Amazon is offering Sony home Theatre Quiz in today’s app only quiz time.

Winners of below given Amazon Sony Quiz will be announced next month.

Also check:

So check the below answers and win Sony Home Theatre.

 

Amazon Sony Quiz

Amazon Sony Quiz Answers:

Amazon Sony Hoe Theater Answers (30th June):

Q1. Which organization has recently become India’s first $150 bn company?

Ans: RIL

Q2. 23rd June is observed as a day promoting mass participation of sports, which celebrates the formation of what organization?

Ans: IOC

Q3. Which famous writer born on 27th June, wrote iconic works such as ‘Durgeshnandini’, ‘Kapalkundala’ and ‘Anandamath’?

Ans: Bankimchandra Chatterjee

Q4. Connie Nielsen plays the role of the mother of which member of the Justice League in the DC Extended Universe?

Ans: Wonder Woman

Q5. ‘The Room Where It Happened’ is a memoir by which former White House employee?

Ans: John Bolton

Sony 1000XM3 Headphones Answers (9th May):

Q1. ‘The Butterfly Nebula’, ‘Pillars of Creation’, ’Jupiter’s Aurora’ are some of the pictures taken by which iconic 30-year-old object?

Ans: Hubble Telescope

Q2. Who received the National Film Award for Best Child Artist for the 1970 film ‘Mera Naam Joker’?

Ans: Rishi Kapoor

Q3. Which organization has developed a ventilator called VITAL for COVID-19 patients?

Ans: NASA

Q4. Who had captained the Indian football team to victory in the 1962 Asian Games?

Ans: Chuni Goswami

Q5. Which company is currently testing SpaceShipTwo – their reusable commercial spacecraft designed to carry eight people into space safely?

Ans: Virgin Galactic

I hope the above given Amazon sony quiz answers are correct,

Do share these quiz answers with your friends so they can win Amazing prizes from Amazon. Don’t forget to check some Free recharge tricks.

Check Related Offers:

Watch Related Video:
Speak Your Mind

      Leave a reply

      Earningkart
      Logo