Amazon Vivo V11 Pro Quiz Answers – 9th January 2019

Amazon Vivo V11 Pro Quiz Answers – 9th January 2019, Amazon is back again with another quiz for you all, In this month Amazon has already announced many quiz’s.  Amazon has now come up with Vivo V11 Pro Quiz. In this quiz you can win Vivo V11 Pro Quiz Quiz So don’t wait anymore Download amazon App Now and play Amazon Vivo V11 Quiz.

 

Amazon Vivo V11 Pro Quiz Answers

Amazon Vivo V11 Pro Quiz Answers 9th Jan:

1. What is the national animal of India?

Answer – Tiger

2. Which would weigh more – 1 cubic foot of gold or silver?

Answer – Gold

3. Turtles are classified as reptiles. True or false?

Answer – True

4. A male swan is known as a cob, a baby swan is known as a cygnet. What is a female swan called?

Answer – pen

5. What is the hardest naturally occurring substance in the world?

Answer – Diamond

Amazon Vivo V11 Pro Quiz Answers 1st Nov :

1) Which of these is the southernmost point of Africa and the beginning of the dividing line between the Atlantic and Indian Oceans?

Answers – Cape Agulhas

2) In which country would you find Easter Island, most famous for its nearly 1,000 extant monumental statues, called ‘moai’?

Answers – Chile

3) Which is the largest muscle in the human body?

Answers – Gluteus maximus

4) Which of these Indian states does NOT share its border with China?

Answers – Nagaland

5) Which film director and screenwriter is most known for the Elements Trilogy – Fire (1996), Earth (1998), and Water (2005)?

Answers – Deepa Mehta

How To Play Amazon Vivo V11 Pro Quiz :

  • Download Amazon app from Google Play Store
  • Now install and launch the app from your smartphone App screen.
  • Now login or register a new account on Amazon.
  • Verify your mobile number with One time password.
  • On the App dashboard Click on Vivo V11 Pro Quiz.
  • Then click on start quiz button.
  • Answer each question (Answers Given Above)
  • That’s it Done, winners will Announce soon.

Also Read – 

We will be happy to see your thoughts

      Leave a reply

      EarningKart