Amazon Vivo V15 Pro Quiz Answers – 24th July 2019

Amazon Vivo V15 Pro Quiz Answers – 24th July 2019, Now Amazon is again back with another Quiz time.

In today’s Quiz time Amazon is offering Vivo V15 Pro smartphone Quiz. This Quiz is valid only for today so follow below steps and avail this quiz.

Winners of this Quiz will be announced soon. You can check winners list from here

Amazon Vivo V15 Pro Quiz Answers

 

Amazon Vivo V15 Pro Quiz Answers –

24th July Quiz Answwers –

1) What was author Mark Twain’s real name?

Ans – Samuel Langhorne Clemens

2) Bihu is a harvest festival that is celebrated thrice in a year. In which state of India does this festival originate?

Ans – Assam

3) In the newest Marvel film, Spiderman: Far from home, what is the name of the supervillain who has mind-manipulating powers?

Ans – Mysterio

4) India has won 2 ODI Cricket World Cups so far – once in 1983, and the second in 2011. Who did they play the finals against in 2011?Cricket World Cups so far – once in 1983, and the second in 2011. Who did they play the finals against in 2011?

Ans – Sri Lanka

5) The Halley’s comet orbits the sun every 75-76 years. When will it be visible next from earth?

Ans – 2061

19th June Quiz Answers –

1) During the British Raj, a now widely-recognized monument was built to commemorate the visit of King George V and the Queen Mary to Bombay. Which monument is it?

Ans- Gateway of India

2) Which of the following is NOT a form of carbon?

Ans- Glass

3) In the world of sports, the Dronacharya award is given to _____. Fill in the blank.

Ans- Sports coaches

4) Which is the largest blood vessel in the human body?

Ans- Aorta

5) The first Commonwealth Games were held in 1930 and saw 11 participating countries. Which country played the host for the games?

Ans- Canada

9th June Quiz Answers –

1) The world’s highest polling station can be found in Himachal Pradesh and it has 49 registered voters. Where is it located?

Ans –  Tashigang

2) Which animal made a comeback on the Versova beach in Mumbai, after almost 15 years, when the beach was cleaned up by the efforts of the residents?

Ans – Olive Ridley Turtles

3) In technology terms, the prefix ‘Giga’ is used to denote a factor of one million.

Ans – False

4) The Indian Navy has teamed up with the government to launch the first ever underwater museum in India. Where will this museum be launched?

Ans – Pondicherry

5) ______ will be the first Indian state to ban food delivery without a valid hygiene rating.

Ans – Punjab

Terms And Conditions –

1) This Contest will commence on 19th June 2019 from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)

2) In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

3) Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

4) Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

Check Related Offers –

Speak Your Mind

      Leave a reply

      EarningKart