New

Amazon Watch Quiz Answers – Play & Win Fossil Explorist Watch

Amazon Watch Quiz Answers:  Do you want to win free prizes from Amazon?

If your answer is yes then your wait is over now, why?

Now Amazon is offering Amazon Amazefit Smartwatch in today’s quiz time, Really?

Yeah! now win Amazefit Smartwatch in today’s quiz time!!

Also check:

So for what are you waiting for? Follow the below-given steps and avail of this offer.

Amazon Watch Quiz

 

Amazon Watch Quiz Answers:

Amazon Fossil Explorist Watch Quiz (23rd May):

Q1. May 12 is celebrated as International Nurses Day to commemorate the anniversary of whose birth?

Ans: Florence Nightingale

Q2. Sanya Malhotra is playing which famous Indian’s daughter in an upcoming Anu Menon movie starring Vidya Balan?

Ans: Shakuntala Devi

Q3. The K League recently restarted with Jeonbuk Motors hosting Suwon Bluewings. K League is the national football league of which country?

Ans: South Korea

Q4. Recently discovered HR 6819 is the closest-known of what celestial phenomenon/object to Earth?

Ans: Black Hole

Q5. Which country recently became the 30th country to join the North Atlantic Treaty Organization?

Ans: North Macedonia

Armani Watch Quiz Answers:

1) Which famous lawyer and activist born on 6th May chaired a commission to act as a counter to the British Simon Commission?

Ans -- Motilal Nehru

2) Which famous rock band was named after a slang term used by Allied pilots in WWII to describe strange flying objects?

Ans -- Foo Fighters

3) Which Amazon Prime series is based on the lives of four friends- Damini, Siddhi, Umang and Anjana?

Ans -- Four More Shots Please!

4) Which of these days is observed on 8th May- the birthday of Henry Dunant?

Ans -- World Red Cross Day

5) Which of this software is a digital collection management system for Indian museums?

Ans -- JATAN

Amazefit Watch Answers:

1) Amazfit Brand Of Smartwatches Comes From Which Of The Following Parent Companies?

Ans -- Huami

2) Huami Is The Exclusive Provider Of Wearable Technology For Xiaomi, And Also The Maker Of ______ Range Of Activity Trackers. Fill In The Blanks.

Ans -- Mi Band

3) Which Of These Is NOT A Smartwatch By Amazfit?

Ans -- Amazfit Speed

4) Which Of The Following Is A Feature Of Amazfit BIP Lite?

Ans -- All Of The Above

5) The Amazfit BIP Lite Can Provide Up To ______ Days Of Battery Life On A Single Charge. Fill In The Blanks.

Ans -- 45 Days

I hope you like this Amazon Watch Quiz post,

Do check some free recharge tricks, free recharge app, and ask your friends to check the same if they are looking for some extra discount on their recharge, bill payment, etc.

Also, check free Paytm cash apps for some extra money, and Airtel free data, Jio free data offer for the extra Internet.

Now I want to hear from you. Do you have any query, regarding this offer?

Check Related Offers:

Watch Related Video: 
Speak Your Mind

      Leave a reply

      Earningkart
      Logo