Flipkart Quiz Answers [2021]: Win Gift Vouchers Today
New

Flipkart Quiz Answers: Win Gift Vouchers, Gems, & Coins

Flipkart Quiz Answers: In this post, I will cover Flipkart’s different contest answers such as the Daily trivia quiz, Kya bolti public, and Fake or Not contest.

When you play these contest on the Flipkart app then you will get:

  • Flipkart Gift vouchers.
  • Flipkart Super coins.
  • Gems for remaining winners.
  • And much more.

Are you excited to know today’s Flipkart quiz answers?

Let’s jump right into it!

If you don’t know anything about the Flipkart quiz contest can carry on the reading, others can head to the below-given heading!

Do you know about the Oyo quiz and Amazon quiz contest?

If your answer is yes, let me tell you that the Flipkart quiz contest is similar to the Amazon and Oyo contest.

When you play the Flipkart contest, you will get various rewards such as Gift vouchers, Gems, and super coins.

You will get these rewards when you give the correct answers in the quiz contest.

And most questions are not easy to answer so that I will sort out all the quiz contest correct answers down below.

When you use the below given correct answers in the Flipkart app, then there are 100% chances that you will win the prize.

Also check:

So are you ready to know the Flipkart quiz answers?

Then check out the below-given correct answers and also make sure to check the steps to play the quiz.

flipkart quiz answers

Flipkart Quiz Answers Today:

1. Flipkart Sirf ek Minute Quiz (28th November)

Q1) In which of these places is the sunburn festival held?

Ans: Goa

Q2) Which of these is not an Indian fashion designer?

Ans: Option 3 Remo D’Souza

Q3) Which of these is not a furniture brand?

Ans: TVS

Q4) Which of these companies makes bedroom linens and sheets?

Ans: Bombay dyeing

Q5) Which govt campaign focuses on promoting Indian products?

Ans: Vocal for local

Q6) A Tollywood movie would be in which language?

Ans: Telugu

2. Flipkart Daam Sahi Hai Answers (28th November)

Q1) Fill in the missing digits. The MRP of Pirelli Diablo Rosso TL Rear Tyre is ₹3 1 _ _ 0?

Ans: 31890

Q2) Slide to guess the MRP of FOS Revolving Handheld LED Search Light?

Ans: 29990

Q3) The brand Victorinox originated from which country?

Ans: Switzerland

3. Flipkart Fake or Not Answers (28th November)

Q1)  Sahaid Kapoor was a background singer for bunty aur babli film?

Ans: Fake

Q2) The minimum age to join Facebook in India is 16 year?

Ans: Fake

Q3) Bihar is the 2nd most populous state after up?

Ans: Fake

4. Flipkart Kya Bolti Public (13th November)

Q1 What type of partner do you prefer?

Ans: Intelligent

Q2) Which sport do people prefer to watch?

Ans: Cricket

Q3) Which drink tastes better?

Ans: Cococola

5. Flipkart Khel Paheliyon Ka (9th September)

Q1) What is this?

Ans: Shahrukh 

Q2) What is this?

Ans: Buddha

Q3) What is this?

Ans: Flipkart

6. Flipkart Crime Stories Answers (25th August)

Q1) What was the cause of the death?

Ans: Cardiac arrest

Q2) Which lead will help solve the case?

Ans: Hospital mortality records

Q3) Who is the killer?

Ans: Ajay

7. Flipkart Daily Trivia Answers (13th August)

Q1) Who is the only Asian player to win a Man of the Match award in a Test at WACA, Perth?

Ans : Irfan Pathan

Q2) Which of these is not a football position?

Ans : Tackle

Q3) While watching what among these would you witness a matador?

Ans : Bullfighting

Q4) Who is the youngest cricketer to lead a side in the Deodhar Trophy?

Ans : Shubman Gill

Q5) How many overs were played in the first-ever ODI match?

Ans : 40

8. Flipkart Aage Kya Answers (30th May)

Q1) What’s next?

Ans: girl hit her head on tv

Q2)  What’s next?

Ans: Boy slides and hit the pole

Q3) What’s next?

Ans: boy hit himself with bat

9. Flipkart Dating Aaj Kal Answers (16th April)

Q1) who will hridya block

Ans: shalab

Q2) what do hridya like more

Ans: going out for parties

Q3) does hridya like dogs

Ans: yes

10. Flipkart FYI Answers (25th April)

Q1) Who did indian cricketer jasprit bumrah just got married to ?

Ans: Sanjana G

Q2) Which indian cricketer is tappsee panu playing on screen in a upcoming movie

Ans: Mithali Raj

Q3) When was netflix founded ?

Ans: 1997

How to Play Today Flipkart Quiz: 

1) Firstly download the Flipkart app from the Offer Page.

2) Now, after downloading the app from the Google play store.

3) After that, open the Flipkart app, click on the create a new account, or log in with your old account.

4) Then Verify your mobile number on the Flipkart app if asked.

5) Then click on the top search bar and then type Game Zone.

6) Or click on the bottom right gamepad icon.

Flipkart Fake or Not

7) Now scroll down and then select any contest and then click on the play button.

8) Then make sure to check the prizes of each contest before participating in it.

9) Now read the above given correct Flipkart quiz answers and then win amazing prizes on the Flipkart app.

Conclusion:

To conclude, this is how you can win prizes in the Flipkart quiz,  let me know your queries in the comment section below! I will try my best to reply as soon as possible.

Moreover, If you like this Flipkart quiz answers post? Then don’t forget to share this post with your friends and family members!

Also, do check some free recharge offers, and Upstox referral offers, for some benefits.

At this Point Check Related Offers:

Finally Watch Related Video:

In this video, you will learn to play the Flipkart quiz contest on the Flipkart official app.

Speak Your Mind

      Leave a reply

      EarningKart
      Logo

      Just Do Save & Earn Money Online