New

Jio Quiz Answers Today: Win 100GB+ Free Data Daily



Join TelegramJoin Youtube

Jio Quiz Answers Today: In this quiz offer post, I will tell you about a Jio quiz answer.

After downloading the Jio app, you will get various benefits:

  • Win 1 GB free data.
  • 100 MB data on participating.
  • MS Dhoni merchandise.
  • And much more.

Are you excited to get free Jio data from the Jio platform?

Let’s get started on this offer!

Jio is one of India’s largest telecom platforms that provides the best networking services.

Furthermore, this platform’s various services are prepaid recharges, UPI payments, paying the utility bills, and wireless networking through Jio fiber.

Apart from this, it provides several entertainment platforms such as games, news, movies, music (audio and video), and many more.

If you do not have the Jio app on your smartphone? Then you have to download from the below-given link. And

And also, Jio provides own many apps: Jio News, Jio Cinema, Jio Saavan, Jio Engage, Jio Games, Jio Cloud, and Jio TV.

Have you got any quiz answers from any website or have you ever visited this platform to play quiz contest like Oreo Play Pledge, Asian Paints, Jio phone logo, Geo and Dairy Milk?

If you want to know the answers of today Jio quiz then read all the answers from below otherwise you will miss the chance to win rewards.

Also check:

Are you excited to play the quiz on the Jio platform?

Then checkout all the answers!jio quiz answers

Jio Quiz Answers Today:

1. Jio Lucky Draw Quiz Answers (26th July)

Q1) Where is the Charminar Located?

Ans: Hyderabad

2. Jio Spin2Win Answers (26th July)

Q1) Which animal does not have horns on its head?

Ans: Rabbit

3. Jio Funzone Answers (26th July)

Q9) Would you prefer cable TV or online TV?

Ans: Online streaming service

Q8) Smriti Irani was the female lead for which famous Indian soap TV series?

Ans: Kyunki Saas Bhi Kabhi Bahu Thi

Q7) Which TV shows the hold record for longest running hindi soap opera?

Ans: Yeh Rishta Kya kehlata hai

Q6) Which TV shows holds the title of longest running Indian sitcom?

Ans: Taarak Mehta ka Ooltah Chasma

Q5) Which TV shows stars Mukesh Khanna as the first superhero in India?

Ans: Shaktimaan

Q4) Who is the female lead of famous TV shows the Kasauti ZIndgi kay?

Ans: Shweta Tiwari

Q3) Which of these actors is known for being the host on kaun Banega crorepati?

Ans: Amitabh Bachchan

Q2) Which of these is the largest running Indian television cookery show?

Ans: Rasoi Show

Q1) Which of the following TV shows has not yet been turned into a wig screen films?

Ans: Friends

4. Jio Engage Quickies Answer (26th July)

Q1) I,M,P,L,P,B

Ans: Blimp

5. Jio Asian Paint Quiz Answers (26th July)

1. Prashanotri

Q1) Chintu ke papa ko kisne Jaydad di?

Ans: Tauji

Q2)  Chintu ke papa ne konsa pant istemaal kiya hai?

Ans: Shine wala pant

Q3) Chintu ke ghar ka color kya hai?

Ans: Neela

2. Lagat ka Anuman

Q1) Ek 2BHK ko sheen finish se pant krne ke liye kitna kharcha hoga

Ans: Rs 300-3500

3. Deewar ko rango

Q1) Ace shiny chunne ke liye 1200+ shining shades paradan krta hai?

Ans: Carribean green

4. Paheli

Q1) Chavi prakat krne ke liye box par click kre?

Ans: Part1 b, Part1 a, Part1 b, Part1 b

6. Jio Indian Super League Answer (26th July)

Q1) The sentence that best describes you as a player?

Ans: I can score when I want, as many times as I want.

Q2) When you are facing a tough opponent, your first instinct on the pitch is to?

Ans: Apply pressure on your opposition players from the first whistle.

Q3) Your team is winning by two goals and the coach subs you in at the 80th minute, what do you do?

Ans: Try get on to the score-sheet and extend the lead.

Q4) The opponent dribbles past you easily?

Ans: Score and make an actual difference.

Q5) Your team is attacking, it’s 3v3 what do you do?

Ans: Try to run past the defensive line and score.

7. Jio TVS Sport Quiz Answers (26th July)

Q1) TVS Sport Deta Hai __ more Mileage?

Ans: 15%

Q2) TVS Sport Kis technology Ko use karat Hai?

Ans: ETFi

Q3) TVS Sport ka Tagline Kya Hai?

Ans: Mileage La Baap

Q4) Sport Ke Fuel tank par Konsa Logo Hai?

Ans: TVS Premium 3D Logo

Q5) TVS Sport ka Nam __ Aur Asia Book of records Mein Darj Hai?

Ans: India Book of Records

Note: Use this TVS Sports Pin code: 302001 (If Required)

8. Jio Ultratech Cement Quiz Answers (26th July)

Planning:

Q1) Galat ventilation se ghar me fungus bhad sakta hai?

Ans: True

Q2) Bhukamprodhak construction mein darwaazein aur khidkiyaan corner mein honi chaiye?

Ans: False

Q3) Ghar ka Plan Kise Banana Chaiye?

Ans: Architect 

Q4) Kya hai NOC ka full form?

Ans: No objection certificate

Q5) Anti-termite treatment kab karte hai?

Ans: Neev Bichane Se Phele

Q6) Peene ke paani aur sewage ke pipes aas paas hone chaiye?

Ans: False

Choosing Land:

Q1) Plat Bhookamp prabhavit chetra main hona chaiye?

Ans: Flase

Q2) Ye document ghar ka ownership ke barien batata hain?

Ans: Title Deed

Q3) Title deed mein kiska naam hota hai?

Ans: Plot Bechne Wale

Budgeting:

Q1) E.M.I ka full form hai Equated Monthly Installment

Ans: True

Q2) Painting aur electrical kam ka budget apke gahr ke main budget main included hona chaiye?

Ans: True

Selecting Team:

Q1) Gar banane ka Contract kiske beech hota hai?

Ans: Home Owner Aur Contractor

Selecting Material:

Q1) Gudvatta ke hisab se do acchi einton ke takrav par kaisa awaaz aati hai?

Ans: Metalic Aawaz

Q2) Manufactured sand ecofriendly hota hai?

Ans: True

Q3) Steel rod par kaunsa mark check karna chahiye?

Ans: ISI Mark

Q4) Construction mein kaunsa paani istemaal hota hai?

Ans: Drinkable Water

Q5) PPC cement ye ek blended cement hai?

Ans: True

Q6) Tiles Lagane ke liye kya behtar hai?

Ans: Tile Adhesive

Q7) Gar banate waqt reti main impurities hone chahihye?

Ans: False

Supervising Work:

Q1) Damproofing kis par ki jati hai?

Ans: Foundation Pe

Q2) Flooring mortar ke upar ki jaati hai?

Ans: True

Q3) Concrete ko drum mixer mein kitni der mix karein?

Ans: 2 Min

Q4) Tiles set hone ke kitne time baad tile grout istemaal karne chahiye?

Ans: 24 hours

Q5) Bijli ke khatre se bachne ke liye kya behtar hai?

Ans: Fuse

Q6) Agar cement kam matra mein istemaal karna ho, to kya chunein?

Ans: Manual Mixing

Q7) Shuttering se concrete ko Aakar milta hai?

Ans: True

Q8) Backfilling mein kitne motai ki parat honi chahiye?

Ans: 10 Inch

Q9) Concrete bante hi use kitne time mein istemaal karna chaiye?

Ans: 30 Min

Q10) Plastering ke baad curing karna chahiye?

Ans: True

Q11) Conctete mix ko sahi tarike se transport karna chahiye taki mixture bigade nahin?

Ans: True

Q12) Wetcovering kaunse structure par karte hain?

Ans: Slab

Q13) Construction site par live wires khule na chhodein?

Ans: True

Q14) Compacting se concrete ke andar ke air bubbles nikal jaate hain?

Ans: True

Q15) Barish mein cement ko kiske madad se dhakate hain?

Ans: Tarpauline

Q16) Ghar Mein seelan sirf chhat se ghus sakti hai?

Ans: Flase

Moving In:

Q1) POP stands for?

Ans: Plaster of Paris

Q2) Rainwater harvesting se kiska star badhta hai?

Ans: Ground Water

Q3) Painting is primarily used for what purpose in home building?

Ans: Beautification

9. Jio Phone Geo Quiz Answers List (26th July)

Jio Phone Geo Quiz Answers (Level 1 -10):

Level 1

Ans: Egypt

Level 2

Ans: USA

Level 3

Ans: UAE

Level 4

Ans: Italy

Level 5

Ans: Germany

Level 6

Ans: France

Level 7

Ans: Australia

Level 8

Ans: Tanzania

Level 9

Ans: Russia

Level 10

Ans: Cuba

Jio Geo Quiz Answers (Level 11 – 20):

Level 11

Ans: USA

Level 12

Ans: UKRAINE

Level 13

Ans: ANGOLA

Level 14

Ans: India

Level 15

Ans: Japan

Level 16

Ans: China

Level 17

Ans: Poland

Level 18

Ans: Jordan

Level 19

Ans: Italy

Level 20

Ans: Chile

Jio Geo Quiz Answers (Level 21 – 30):

Level 21

Ans: Bolivia

Level 22

Ans: Brazil

Level 23

Ans: Argentina

Level 24

Ans: Australia

Level 25

Ans: Peru

Level 26

Ans: Canada

Level 27

Ans: UAE

Level 28

Ans: Cameroon

Level 29

Ans: Israel

Level 30

Ans: Turkey

Jio Geo Quiz Answers (Level 31 – 40):

Level 31

Ans: Iran

Level 32

Ans: Spain

Level 33

Ans: Cyprus

Level 34

Ans: Belgium

Level 35

Ans: Croatia

Level 36

Ans: Greece

Level 37

Ans: Brazil

Level 38

Ans: Malaysia

Level 39

Ans: Ghana

Level 40

Ans: Turkey

Jio Geo Quiz Answers (Level 41 – 50):

Level 41

Ans: Albania

Level 42

Ans: Mexico

Level 43

Ans: Suriname

Level 44

Ans: Myanmar

Level 45

Ans: China

Level 46

Ans: Poland

Level 47

Ans: Ukraine

Level 48

Ans: France

Level 49

Ans: Hungary

Level 50

Ans: Honduras

Jio Phone Geo Quiz Answers (Level 51 – 60):

Level 51

Ans: Germany

Level 52

Ans: Egypt

Level 53

Ans: France

Level 54

Ans: Mexico

Level 55

Ans: Bhutan

Level 56

Ans: Singapore

Level 57

Ans: Algeria

Level 58

Ans: Denmark

Level 59

Ans: Vatican

Level 60

Ans: Thailand

Jio Phone Geo Quiz Answers (Level 61 – 70):

Level 61

Ans: Russia

Level 62

Ans: China

Level 63

Ans: Switzerland

Level 64

Ans: Japan

Level 65

Ans: Russia

Level 66

Ans: Senegal

Level 67

Ans: Kyrgyzstan

Level 68

Ans: India

Level 69

Ans: Egypt

Level 70

Ans: Austria

How to PlayJio Quiz on MyJio App:

1) Firstly, download the Jio app from the Google play store.

2) Secondly, open the app and allow all the permissions like calls, SMS, location, media, and contacts.

3) Thirdly, enter your existing mobile number to get a verification code.

4) Or create a new account with a valid Jio mobile number.

5) Now, you will jump on the app dashboard and scroll down.

6) After that, you will see an “Oreo play pledge” and other contest banners > click on any banner page.

7) Now click any one of the options to take a pledge, and click on the play & win option from the below-given opportunity.

8) And you have to agree to terms and conditions by clicking on the I accept button.

9) Now play a Jio quiz game today and get all the above-given answers.

10)After that, you will get a message of a gift of 100 MB of data.

11) Now, if you win the quiz game, then you will get a chance to win Jio free data, MS Dhoni Merchandise and so on.

Conclusion:

Play Jio quiz every day using the above answers and stand a chance to win free 1 GB data.

Which prize did you get from all the above-given benefits?

Lastly, if your Jio quiz answers matches with the above-given answers then let me know in the comment section and don’t forget to check free recharge offers.

At this Point Check Related Offers:

Finally Watch Related Video:

In this digital media, you will see how to play Jio Oreo play pledge quiz game on the Jio app.

Jio quiz | Jio Funzone | Jio funzone quiz | Jio play daily quiz | Jio quiz 30 april | Jio quiz 30 🎁🎁
Speak Your Mind

      Leave a reply

      EarningKart
      Logo

      Just Do Save & Earn Money Online